1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Onze bereikbaarheid

Vanaf luchthaven Schiphol

Taxi (20min) Reist u in gezelschap tot maximaal 4 personen? Dan kunt gemakkelijk met de taxi vanaf de luchthaven naar ons hotel voor €45,-. Wij raden te alle tijde aan om alléén op een taxi te stappen bij de geregistreerde taxi standplaatsen.
Airport expressbus (45min) Met connexxion bus lijn 397 kunt u gemakkelijk vanaf de hoofdingang van de onze luchthaven (Schiphol Plaza) het centrum van Amsterdam in komen voor slechts €6,50 per persoon (enkele rit). Koop uw kaartje vooraf om de wachtrij in de bus te vermijden en overweeg een retour ticket mits u ook de OV kiest om terug te reizen.
Stap uit bij halte “Leidseplein” en loop vervolgens 5 minuten richting het Marriot Hotel de Vondelstraat in.
GVB/NS
(1 uur)
Reis vanaf schiphol naar Amsterdam Centraal Station met de trein(NS) en stap over op (GVB) tram 2, 11 of 12 richting het Leidseplein. Houdt u er rekening mee dat u reist met 2 verschillende vervoersdiensten en mogelijk verschillende kaartjes dient aan te schaffen mits u niet in het bezit bent van een OV-Chipkaart.
Hotel Shuttle  (45min) Met de shuttle service reist u zonder over te stappen direct vanaf de luchthaven tot onze voordeur. Voor €17,- per persoon wordt u opgehaald op Schiphol plaza en rijdt u met minimale tussenstops direct naar onze hotel. Koop uw kaartje bij de Hotel Shuttle balie in de entreehal.

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Taxi (10min) Taxi Reis tot 4 personsn vanaf het Centraal Station met de taxi snel en gemakkelijk naar ons hotel voor €15,-. Wij raden te alle tijde aan om alléén op een taxi te stappen bij de geregistreerde taxi standplaatsen.
Tram (15min) Neem vanaf het Centraal Station de tram lijnen 2, 11 of 12 vanaf de startpunt richting het Leidseplein. U kunt gebruik maken van uw OV-Chipkaart of een kaartje voor een enkele rit aanschaffen bij de conducteur voor €3,-. Zodra u uistapt op het Leidseplein, loopt u richting de Marriot Hotel/Vondelpark de Vondelstraat in. U vind ons op huis nummer 44-46.

Per Auto

Ons hotel is makkelijk te bereiken met de auto. Navigeer naar Vondelstraat 44 en/of gebruik Google Maps

Parkeren

Helaas hebben wij geen privé parkeergeledenheid die wij u kunnen aanbieden. Echter hebben wij de beste parkeeropties voor u samengesteld op onderstaande lijst:

Q-park
(€42,50)
Parkeer makkelijk en veilig in de ondergrondse garage op het Museumplein. Als onze voorkeurspartner bieden wij u in samenwerking een exclusieve gereduceerde tarief en een gegarandeerde plek. Boek nu alvast via deze link
Openbaar
(€6 p/u)
Parkeren voor korte duur voor €6,- per uur met een maximum van €54 per 24-uur.
P+R parking
(€1 p/24u)
Deze speciale toeristen parkeervoorziening is getroffen door de Gemeente om het gebruik van openbaar vervoer te stimuleren. Als u in de gelegenheid bent om uw auto weg te zetten buiten de ring, dan kunt u voor slechte €1,- per 24-uur parkeren in een aantal garages naar keuze. Vervolgens dient u wel met het openbaar vervoer, zelfstandig de stad in te reizen met uw bagage. Lees hier meer over deze parkeerdienst en de actuele beschikbaarheid. Houdt ook rekening met de maximale parkeerduur van specifieke locaties.