Laagste prijsgarantie

Routebeschrijving en vervoer

 

Vanaf luchthaven Schiphol

 

Taxi: Een taxi kost ongeveer € 45,00 en biedt plaats aan maximaal 4 personen. Voor de aankomsthal staat een taxi en de rit duurt ongeveer 20 minuten.


OV-bus: De OV-buslijn 397 vindt u voor de aankomsthal en kost € 6,50 per persoon. (Haal je kaartje bij de kiosk naast deze bus, retourticket € 11,25). Als u uitstapt bij halte “Leidseplein” vindt u twee grote hotels, het “Marriott Hotel” en “NH Amsterdam Centre Hotel”, tussen deze twee hotels in vindt u de Vondelstraat. Dit is onze straat, ga deze straat in en zoek huisnummer 44-46 aan uw rechterhand.


Trein en tram: Vanaf Schiphol Airport naar Amsterdam Centraal Station kunt u de trein nemen voor € 5,50 per persoon. Na het bereiken van Amsterdam Centraal Station kunt u tram 2, 11 of 12 nemen naar de halte "Leidseplein" (tramkaartjes zijn te koop in de tram en kosten € 3,20 per persoon), vanaf deze tramhalte is het een paar minuten lopen naar ons hotel.

 

Vanaf Amsterdam Centraal Station 

Taxi: Vanaf de voorzijde van het Centraal Station kunt u een taxi nemen. De kosten bedragen ongeveer € 15, - en het duurt ongeveer 10 minuten om bij ons hotel te komen.


Tram: vanaf het Centraal Station kunt u lijn 2, 11 of 12 nemen tot halte “Leidseplein” (tramkaartjes zijn te koop in de tram en kosten € 3,00 per persoon), vanaf deze tramhalte is het een paar minuten lopen naar ons hotel. Als je uitstapt op het Leidseplein vind je twee grote hotels, het 'Marriott Hotel' en 'NH Amsterdam Centre Hotel', tussen deze twee hotels in vind je de Vondelstraat. Dit is onze straat, ga deze straat in en zoek huisnummer 44-46 aan uw rechterhand. Totale duur ongeveer 15 minuten.

 

Met de auto

(Adres: Vondelstraat 44, 1054GE, Amsterdam) of gebruik Google Maps.
Tip! kies uw optie op basis van de duur van uw verblijf en uw plannen.

 

Parkeren

Helaas hebben wij geen privé parkeergeledenheid die wij u kunnen aanbieden. Echter hebben wij de beste parkeeropties voor u samengesteld op onderstaande lijst:

 

Regulier parkeergarages: Afhankelijk van de ligging van de parkeergarage variëren de tarieven tussen € 3,00 en € 6,00 per uur. Let op de maximale prijzen! Vaak lijkt het tarief per uur vergelijkbaar of goedkoper in vergelijking met de straat, maar u riskeert ook alle uren van de nacht (na 00:00) te betalen. Voorbeeld: € 4,00 per uur met een maximale vergoeding binnen 24 uur is € 72,00.Openbaar parkeren: Er zijn openbare parkeerplaatsen op straat vlak voor ons hotel. De kosten bedragen € 6,00 per uur of € 54,00 voor 24 uur. Houd er rekening mee dat het maximum 24 uur per kaartaankoop is.P+R parking: Het Park and Ride parkeerconcept is in veel landen al succesvol ingevoerd en biedt betaalbaar en toegankelijk parkeren voor toeristen. Garages die wat verder uit het centrum liggen bieden nu een aantal aangewezen parkeerplaatsen aan voor slechts € 1,00 parkeertarief per dag. (Exclusief € 5,00 OV-vergoeding voor terugkeer naar het centrum). Het duurt slechts een uur om uw auto geparkeerd te hebben en weer in het centrum te zijn. De maximale parkeerduur is 4 dagen.

 

Kosten openbaar vervoer in Amsterdam
(Tram / bus / metro)

 

GVB dag- of meerdagenkaarten geven u recht op onbeperkt reizen door Amsterdam met tram, bus en metro (metro), voor het aantal uren dat het beste bij uw plannen past geven wij u de lijst met prijzen. Bijvoorbeeld: de dagkaart is 24 uur geldig vanaf het moment dat u voor het eerst incheckt in de tram.

 

1 uur € 3,40  (beschikbaar in de tram met pinpas / creditcard)
 24 uur (1 dag)  € 9,00  (beschikbaar in de tram met pinpas / creditcard)
 48 uur (2 dagen)  € 15,00  (beschikbaar in de tram met pinpas / creditcard)
 72 uur (3 dagen)  € 21,00  (alleen bij officiële verkooppunten)
 96 uur (4 dagen)  € 25,00  (alleen bij officiële verkooppunten)
 120 uur (5 dagen)  € 33,00  (alleen bij officiële verkooppunten)