Laagste prijsgarantie

De ultieme uitvalsbasis voor kunst en cultuur

Ervaar de combinatie van rust en comfort bij ons in een unieke historische pand, speciaal ingericht voor een gastvrije en huiselijke beleving waar u zicht snel op uw gemak voelt. Kom zitten in onze gezellige lobby of geniet ongestoord in onze grote binnentuin en terras op elk gewenst moment.

De rust van omgeving, het rijke aanbod van cultuur en de vele juwelen van de stad maakt ons hotel uitermate geschikt voor romantische uitstapjes, zakelijke reizen en bezoek met kleine groepjes familie -en vrienden. Terwijl wij u de meest memorabele en authentieke ervaringen opdoet in de stad, dragen wij er persoonlijk zorg voor dat uw verblijf in het hotel ook zo optimaal mogelijk is. Wij staan voor u klaar met kennis over historische en actuele onderwerpen, kunst, cultuur, culinair en veel meer.

Hotel Alexander is een 3-sterren boetiek hotel met 35 gerenoveerde kamers, variërend tussen éénpersoons -en vierpersoonskamers. Met kamers voorzien van alle gemakken en faciliteiten, zoals internationale satelliet TV, telefoon, uitstekende Wi-Fi internet en volledig uitgeruste moderne badkamers, bent u vanaf het moment van aankomst van alles voorzien.

Onze ligging is makkelijk te bereiken per auto of het openbaar vervoer en laat ook toe om het adembenemende Museumkwartier, de vele winkelstraten, het gezellige Leidseplein en het rustige Vondelpark te beleven op korte loopafstand.  

 

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op