Wij zijn open!
Hotel Alexander
Discount slider image

Wij zijn open!

Boek uw verblijf nu!

Onze website Andere boekingssites
Corona proof verblijf
Beste prijsgarantie
Flexibel boeken
Gratis Wi-Fi
Laagste prijsgarantie

We care about you

Geachte gasten,

Zoals je zult weten als je deze pagina hebt opgezocht, hebben de recente ontwikkelingen van de coronaviruspandemie ertoe geleid dat de Nederlandse regering het land opnieuw heeft afgesloten, wat betekent dat alle niet-essentiële winkels en attracties zijn gesloten en alle culturele evenementen zijn geannuleerd. Daarom begrijpen we volledig uw zorgen over uw komst naar Amsterdam.

Wij zijn een klein familiehotel en hebben net zoveel te lijden van het voortduren van de pandemie als u. Omdat dit allemaal niet vooraf had kunnen worden voorspeld, hebben we samen de voorwaarden voor annuleringen en wijzigingen tijdens deze lockdown-periode bepaald.

Als uw reis is beïnvloed of u overweegt uw verblijf te annuleren, lees dan het volgende.

 

Geldig voor reserveringen met incheckdatum tussen 19 december 2021 en 14 januari 2022 (inclusief).

 

 

TIJDELIJK GEWIJZIGD ANNULERINGSBELEID v4. (21/12/21)

STANDARD RATE (Flexible)

In het geval van een reservering met standaard flexibel beleid, verlenen we gratis annulering als ons hotel ten minste 24 uur VOOR de verwachte aankomstdatum op de hoogte is gesteld. Bij boekingen met een standaardtarief worden normaal gesproken geen betalingen gedaan voor aankomst.

NON-REFUNDABLE RATE (Vooraf betaald)

Voor reserveringen die vooraf zijn betaald en door de omstandigheden noodgedwongen moeten worden geannuleerd, bieden wij de mogelijkheid om de data te wijzigen naar een later verblijf.

Lees de voorwaarden voor de datumwijziging in onderstaande tabel. Om de data van uw reservering te wijzigen, verzoeken wij u vriendelijk de hieronder beschreven procedure te volgen.

Houdt u er rekening mee dat zonder feitelijke annulering, de reservering als "No-Show" zal worden gemarkeerd en u de volledige prijs van het verblijf in rekening zal worden gebracht.

 

DATUMWIJZIGING CONDITIES VOOR NON-REFUNDABLE BOOKINGS V4

1. Uw annuleringsaanvraag voor bestaande reserveringen dient uiterlijk 24 uur voor aankomstdatum te worden ingediend.

2. Na annulering heeft u recht op +1 maand vanaf de oorspronkelijke aankomstdatum om nieuwe verblijfsdata aan te vragen met toepassing van de wijzigingskosten

3. Wij berekenen wijzigingskosten van €150 

4. Indien er sprake is van een meerprijs bij de nieuwe reserveringsdata, wordt deze doorberekend en vooraf belast op de creditcard.

5. Bij aanvang de wijziging gaan wij uit van een identieke verblijfsduur. Extra nachten ter verlenging kunnen alleen als nieuwe reservering worden toegevoegd.

6. Wijziging van uw non-refundable boeking kan slechts eenmalig uitgevoerd worden. Bij boekingen die voortkomen uit de het aangepaste wijzigingsbeleidblijven de oorspronkelijke annuleringsvoorwaarden gehandhaafd.

 

WIJZIGING AANVRAGEN?

1. Aanvraag WIJZIGING per e-mail aan info@hotelalexander.nl

- Voeg korte reden toe

- Reserveringsnummer toevoegen

- Reserveringsnaam toevoegen

- Originele aankomst- en vertrekdatum toevoegen

- geef voorkeursdata voor wijziging op

 

2. Wacht tot we uw wijziging bevestigen.